Voetendag Max Vitaal Emmeloord

Afgelopen 22 januari was ik uitgenodigd door Ronnie en Harm Jan van Max Vitaal in Emmeloord

om met Noene zolen aanwezig te zijn.

Verder waren aanwezig:
De Boer orthopedie Emmeloord
Thuasne braces & ondersteuning  en
Livit orthopedie  Livit Orthopedie – Orthopedische schoenen

Verder kon met een hg meting GRATIS laten uitvoeren om te kijken of de bloedvaten nog goed functioneren.

Deze dag was succesvol te noemen en hebben wij zo’n 7 tevreden mensen op onze schokdempende zolen gezet.
De OFP2 zolen met infrarood licht werden goed ontvangen.

Een leuke gebeurtenis die ik jullie niet wil ontnemen is, dat ik tevens een infrarood hondenmat had meegenomen
almede andere infraroodkleding.
De oude boxer ( zie foto ) ging direct op de mat liggen en verlegde zichzelf meerdere keren om alle ledematen het
fijne infrarood signaal op te nemen. Op bijgevoegde foto onder ziet u dat Devy heerlijk op zijn maat gekocht mat ligt inclusief overtrek.
Voor meer informatie kun je kijken op: www.infraroodkleding.nl ( kopieer de link in uw adresbalk aub )

boxer

 

2 weken na bovenstaande foto, ligt Davy nu tevreden op zijn eigen mat op mat 🙂
Devi op de nexus energy source top dek

Bookmark and Share

Voetbalbeurs 2014 in Gorinchem

Ik was gisteren uitgenodigd door BodyBow Healthcare, mijn 2e klant van Noene in Nederland om in Gorinchem aanwezig te zijn. Grote beurs. Ik vond dat er weinig aanbieders waren die blessurepreventieve artikelen aanboden. Er was zelfs geen fabrikant van voetbalschoenen aanwezig. De mensen die ik aansprak waren geïnteresseerd en zullen er na afloop van de beurs afspraken gemaakt worden om te kijken hoe Noene ingezet kan worden bij de voetbalclubs om blessures terug te dringen. Jean Marie Pfaff kwam nog langs onze stand lopen en groette ons vriendelijk.

Ik heb nog contacten gelegd met verschillende voetbalclubs om te kijken hoe Noene ingezet kan worden om het blessureleed terug te dringen in hun gelederen. In het medische maandblad Sport & Geneeskunde van juli wordt door medisch specialisten gewaarschuwd voor een zorgwekkende ontwikkeling gewaarschuwd: het blessureleed in de amateur en prof voetbalsport. Klik of knip en plak deze link in je browser om de uitgave digitaal te lezen: http://arko.onlinetouch.nl/31/3#/0

2014-12-03 10.13.33 2014-12-03 14.47.41 2014-12-03 14.48.07 2014-12-03 14.48.34 voetbalbeurs 2014

Bookmark and Share

Districts bijeenkomst amateur scheidsrechters in Groningen

Gisteravond, 14 november 2014 een succesvolle avond gehad in het Hampshire Hotel in Groningen bij de district bijeenkomst van alle amateur scheidsrechters van de KNVB. Met speciale gast Michael van Praag. Na mijn presentatie noemde hij onze schokabsorberende inlegzolen nog even in zijn eerste toespraak voor de pauze en kwam direct naar mij toe voor meer informatie. Hij was echt geïnteresseerd en wilde ze zelf uittesten. Juulke Steenhuis die als pedicure onze zolen verkoopt samen met haar man Henk gaf Dhr. Van Praag onze RollsRoyce van de zolen, de Optimum OFP2. Wordt vervolgd. Na gisteren lopen er nu bijna 20 scheidsrechters veilig op onze inlegzolen!
Een scheidsrechter zei tegen ons: waar waren jullie al die tijd? Nou dat is een mooie testimonial!


NOENE MOET IN ALLE SCHOENEN!

Bookmark and Share

Looptrainersdag in Nijmegen 8 november 2014

schokdempende zolen,schokabsorberende zolen,pijn,pijnlijke gewrichten,blessure.blessures,preventie,zolen,podoloog,marathon,

Zaterdag 8 november was het weer zover. De 15 editie van de Looptrainersdag in Nijmegen georganiseerd door de Nederlandse Atletiekunie.

Meer dan 1000 looptrainers hebben deze dag bezocht en gezorgd voor een geslaagde dag.

Veel trainingssessies, lezingen en interessante trainingsmethoden afgewisseld met 5 pauzes om de 35 standhouders te overspoelen met geïnteresseerden.

Op onze Noene stand konden wij 26 looptrainers op onze schokabsorberende zolen zetten en zij waren overtuigd dat onze schokdempende zolen een meerwaarde zijn voor de hardloopsport.

Ze gaan ze nu in de praktijk testen en wij van Noene hopen dat ze ons zullen uitnodigen voor een Gratis Blessurevrije Clinic op hun loopvereniging, atletiekclub of loopgroep.

Een geslaagde dag en graag tot volgend jaar!

schokdempende zolen,schokabsorberende zolen,pijn,pijnlijke gewrichten,blessure.blessures,preventie,zolen,podoloog,marathon,

Bookmark and Share

VSG Congres 2014 in Ermelo

In 2014 beleefde het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres een jubileum! Op donderdag 27 en vrijdag 28 november 2014 vond alweer de 10e editie van dit toonaangevende en drukbezochte congres plaats. Meer dan ooit was dit congres de plaats waar sportartsen, sportfysiotherapeuten, onderzoekers en andere professionals in sportgezondheidszorg elkaar ontmoeten om bij te praten over alle ontwikkelingen binnen hun boeiende vakgebied. Er waren ruim 460 deelnemers! – See more at: http://www.vsgjaarcongres.nl/#sthash.Qlsar96X.dpuf

Ook wij stonden met onze stand van Noene hoer om juist deze specialisten in te lichten dat wij de perfecte oplossing hebben om hun patiënten te beschermen tegen blessures en/of sneller te herstellen na een blessure. Ook hebben onze schokabsorberende inlegzolen een ander groot voordeel: je voelt veel minder pijn tijdens je revalidatie omdat alle schokken en vibraties naar de zolen gaan en niet naar je gewrichten en pezen/spieren.
Zo wordt je skelet ontlast en heb je minder pijn.

Veel fysiotherapeuten en sportartsen waren verbaasd over de werking en er waren sportartsen en sport fysiotherapeuten, podologen die de inlegzolen gekocht hebben of meekregen om eerst zelf te testen voor ze het aan hun patiënten gaan adviseren. Al met al waren het 2 interessante en succesvolle dagen.

vsg congres 2014 2014-vsg congres 201411-28 11.07.42

Bookmark and Share
schokdemping,schokabsorbering,schokabsorbtie,blessures,blessure,pijn aan de knie,pijn aan de enkel,hielspoor,pijn in de rug,pijn in de hak, pijn in de nek,

Welkom op onze website

De schokabsorberende inlegzolen van Noene zijn erg belangrijk
om u te beschermen tegen blessures en/of overbelasting.

Bookmark and Share