Gebruik Noene zolen

HOME-intranet_0

 

 

 

Gebruik Noene schokabsorberende zolen

Bedankt voor de aankoop van de Noene schokabsorberende zolen.
Wij hopen dat deze u goed mogen bevallen.

Op deze pagina willen wij u enkele praktische zaken vertellen voordat u de zolen
gaat gebruiken.

 • De zolen gaan met de zwarte kant naar onderen om een goede grip te houden. Dus de grijze of rode kant boven. Behalve de SOS1 INVISIBLE omdat dat het originele materiaal is. Die ligt altijd goed in de schoenen. Uw ORIGINELE zool gaat daarna BOVENOP de Noene zolen. Uiteraard kunt u ook een keer proberen om zonder de originele zool te gaan lopen. Er zijn mensen die dat weer beter bevalt. Dat is een kwestie van smaak en even uitproberen.
 • Op de OPTIMUM OFP2 zool na, liggen onze schokdempende sportzolen meestal onder de bestaande zool van de schoen. Erop kan ook maar dat is per persoon verschillend. Let wel op dat wanneer u de zool OP uw bestaande zool legt dat er geen randjes van de onderzool zichtbaar zijn. Dit kan en gaat blaren veroorzaken. Knip of snij de zijkantjes even weg. Dan is alleen de Noene zool zichtbaar en kan het geen blaren meer veroorzaken. LET OP: DE NIEUWE ZOLEN HEBBEN EEN SMALLERE VORM GEKREGEN.  Daarom kan deze iets minder geschikt zijn voor de sportschoenen. Het is een kwestie van even uitproberen. Of de grootste maat bestellen en deze dan op uw maat terugknippen.
 • De SOS1 INVISIBLE moet onder de bestaande zool anders kan deze gaan opkrullen omdat deze maar 1 mm dik is. Heeft u geen zool in uw schoenen dan raden wij aan de SOS1 vast te lijmen in uw schoenen. U zult de schokdempende kwaliteiten goed gaan bemerken.
 • De OPTIMUM OFP2 zool moet OP de bestaande (steun) zool gelegd worden omdat anders de infrarode frequentie geen of slecht contact maakt met uw voeten. Want daar zitten de acupunctuurpunten die geactiveerd moeten worden. Hebt u een heel licht zooltje in uw schoen kunt u altijd even testen wat beter voelt EROP of ERONDER. Ziet u iets van uw andere zool? Teken dit dan af met een pen, haal de OFP2 zool er even uit en knip de lijn van de pen weg. Anders kunt u een blaar oplopen. Leg nu de OFP2 infrarood zool weer in uw schoen bovenop uw bestaande zolen.
 • De ERGONOMICS AC2 is de enige zool die de originele zool vervangt. U haalt dus de bestaande zool ( als deze er in zit ) eruit en leg dan de ERGONOMICS AC2 in de schoen en zorg dat deze er geheel vlak in ligt. U heeft nu het maximale comfort i.c.m. de beste schokdemping.
 • De SPECIFIC TC4 is ons hakje die succesvol wordt gebruikt bij achillespeesklachten, hielspoor, en mensen die op hun hak landen, de haklanders. Het hakje kan onder de zool gelegd worden zodat je de overgang niet voelt. Maar je mag ook het hakje OP de zool plakken. Er zit een plakstrip achter op het hakstukje die je eraf haalt en dan strak achter tegen de hak aan legt/plakt.

Onderhoud zolen:

 • Klop eerst uw schoenen uit zodat er geen zand op de onderzool blijft liggen voordat u de Noene sportzool in uw schoenen legt. Dit veroorzaakt schuurplekken en dat komt niet ten goede van onze schokabsorberende cellen waaruit ons materiaal is opgebouwd.
 • Klop na iedere strand/zandloop even de schoenen uit. Dit verlengd de levensduur van de schokdempende sportzolen.
 • De sportzolen van Noene zijn met de hand uitwasbaar en er mag groene zeep gebruikt worden. Even uitspoelen en over de kraan of stoel hangen. De volgende ochtend zijn ze weer droog.

Therapeutische tip:

 • Mocht u de OPTIMUM OFP2 zool gekocht hebben, onze RollsRoyce van de zolen, dan kunt u, wanneer u ergens pijn heeft de rode zool met de rode kant naar de huid toe op de pijnlijke plek leggen. Door de verbeterde doorbloeding verminderd de pijn met 60% en bent u 30% sneller van uw klacht af.
  Dit komt door het infrarood materiaal Nexus Energy Fiber.
 • Op infraroodkleding.nl kunt u meer lezen over deze wonderbaarlijke producten.

Veel sportplezier met onze schokabsorberende zolen uit Zwitserland.

 

Bookmark and Share