VSG Congres 2014 in Ermelo

In 2014 beleefde het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres een jubileum! Op donderdag 27 en vrijdag 28 november 2014 vond alweer de 10e editie van dit toonaangevende en drukbezochte congres plaats. Meer dan ooit was dit congres de plaats waar sportartsen, sportfysiotherapeuten, onderzoekers en andere professionals in sportgezondheidszorg elkaar ontmoeten om bij te praten over alle ontwikkelingen binnen hun boeiende vakgebied. Er waren ruim 460 deelnemers! – See more at: http://www.vsgjaarcongres.nl/#sthash.Qlsar96X.dpuf

Ook wij stonden met onze stand van Noene hoer om juist deze specialisten in te lichten dat wij de perfecte oplossing hebben om hun patiënten te beschermen tegen blessures en/of sneller te herstellen na een blessure. Ook hebben onze schokabsorberende inlegzolen een ander groot voordeel: je voelt veel minder pijn tijdens je revalidatie omdat alle schokken en vibraties naar de zolen gaan en niet naar je gewrichten en pezen/spieren.
Zo wordt je skelet ontlast en heb je minder pijn.

Veel fysiotherapeuten en sportartsen waren verbaasd over de werking en er waren sportartsen en sport fysiotherapeuten, podologen die de inlegzolen gekocht hebben of meekregen om eerst zelf te testen voor ze het aan hun patiënten gaan adviseren. Al met al waren het 2 interessante en succesvolle dagen.

vsg congres 2014 2014-vsg congres 201411-28 11.07.42

Bookmark and Share